Planifică vizita

Program de vizitare

Orar vizitare muzeu

Sâmbătă și Duminică, în interval orar 12:00 – 16:00
Muzeul este închis în zilele de sărbători legale, respectiv pentru anul 2021 pe datele de 1-2 mai, 20 iunie, 15 august, 25-26 decembrie.
Din cauza pandemiei de SARS-CoV-2, muzeul poate fi vizitat doar pe bază de programare. Aceasta se poate efectua EXCLUSIV online utilizând butonul de mai jos, care vă va duce automat în secțiunea de programare din cadrul paginii noastre de Facebook, sau prin formularul de contact.

Intrarea este gratuită

Accesul în muzeu se va face cu respectarea normelor legale de siguranță privind reducerea oricărui risc de contaminare cu virusul SARS-CoV-2.

Indicații de orientare

Muzeul Colectivizării este ușor accesibil cu mașina. Și anume:  14 minute distanță de municipiul Roman, 1 oră distanță de municipiul Bacău, 1 oră distanță de municipiul Piatra Neamț și 1 oră și jumătate de municipiul Iași.

Tururi ghidate

Pentru tururi ghidate și/sau de grup te rugăm să ne contactezi telefonic la +40 742 404 062, la adresa de email contact@muzeulcolectivizarii.ro, utilizând formularul de contact sau printr-un simplu mesaj pe pagina noastră de Facebook.

Facilități

Muzeul este ușor accesibil din șoseaua județeană DJ201C, care leagă spre sud comuna Tămășeni de municipiul Roman. Nu dispunem de bufet sau unitate de alimentație publică, muzeul este dotat cu toaletă publică.

De asemenea, muzeul nu dispune de rampe de acces din cauza configurației casei și a elementelor tradiționale care au necesitat conservare, însă pentru o vizită programată în prealabil vom asigura logistica necesară pentru a vă bucura de experiența muzeală pe care o oferim și de care ne dorim să vă bucurați.

Copyright 2021-2023 © Asociația Memorialul Colectivizării din România. Toate drepturile rezervate.